Vil du leie hula mi?

Jeg tenkte at jeg skulle dele mine gode opplevelser gjennom 30 år som friluftsmann med dere. Jeg har derfor bestemt meg for å leie ut snøhula mi til de som vil bort fra hverdagslivets kjas og mas.

Flott, stor, trygg og komfortabel snøhule til leie.

Hulen har romslig og fin uteplass (ikke direkte en balkong/terrasse), med flott utsikt over spektakulær natur. Fjellet med milevis av flott turterreng rett utenfor huleåpningen.

Jeg har bodd i hulen store deler av vinteren, men den originale standarden er bevart. Meget pen og romslig lavenergibolig, med gode løsninger.

Innlagt vann er en liten overdrivelse, men siden hulen er gravd ut av snø,– er det bare å legge en håndfull av veggen i en kjele hvis man ønsker å lage kaffe/suppe eller lignende. Så på et vis er det innlagt vann. Det kommer an på øynene som ser.Når det nærmer seg våren i april kan man få hull i isen på et vann i nærheten ved hjelp av en skistav el.l. Hulen er den ultimate bolig for frihet og meditasjon.

Hulen er lun og fin fordi snøen rundt isolerer og holder godt på varmen. Inne er det installert en flott vedovn som jeg har dratt opp på fjellet på et akebrett. Dette vil man sette stor pris på etter å ha vært ute i friluft en hel dag. Vedovnen er av ukjent merke, men inskripsjonen på døren sier ”Eld på Åren og Sol på Eng Gjer Mannen Fegen og Fjog”. Ovnen gir meget god varme, og er komfortabel og praktisk med tanke på matlaging.

Området er stille og harmonisk. Frisk fjell luft og turmuligheter er rett utenfor huleåpningen. Skiavstand til nærmeste parkeringsplass. Mine venner reinsdyra kommer på besøk innimellom, men de er ikke til sjenanse. Inngangen til hulen ligger godt skjult og godt beskyttet mot innsyn.

Snøhulen er den ultimate bolig for frihet. Ta gjerne en helg eller en uke her hvis man ønsker en pause fra hverdagslivets kjas og mas og heller ønsker å filosofere og være i kontakt med naturen. Lengre utleie kan vurderes og da kan jeg gå ned i pris. Ta kontakt for visning

Hulen ligger ca 90 minutter på ski fra nærmeste parkeringsplass på brøytebilstasjonen.

Jeg har lagt ut snøhula på finn.no og håper at interesserte tar kontakt!

Kommentar ikke mulig.